It's all about the journey

De Leadership Journey biedt aan minimaal 6 en maximaal 8 business leaders de mogelijkheid om te ontsnappen uit de onbalans waarin ze zitten. In een kleine groep van gelijkgestemden werken deelnemers gedurende een langere periode aan eigen doelen en realiseren ze blijvende positieve effecten op het persoonlijke welbevinden.

buddha
achtergrond5
Een effectief en krachtig basisprogramma

Het basisprogramma duurt een half jaar en bestaat uit 6 trainingen. Iedere maand komt de groep één dagdeel (zondagmiddag) samen om met de vier basiselementen van het programma aan de slag te gaan. In de tussenperiode krijgen de deelnemers opdrachten om zichzelf voor te bereiden op de volgende trainingsmiddag en is het team beschikbaar voor individuele coaching en advies. In de eerste groepstraining wordt van elke deelnemer de algemene conditie gemeten. Deze meting is de basis voor een persoonlijk trainingsprogramma dat is afgestemd op de eigen doelstellingen. Gedurende het programma volgen we de vooruitgang.

Individuele coachingsgesprekken

Een belangrijk onderdeel van het programma is de executive coaching. Naast de maandelijkse groepssessies maken de deelnemers gebruik van individuele coachingsgesprekken. Hierin worden de persoonlijke doelstellingen en de voortgang in het proces grondig doorgesproken. De inzichten kunnen direct in de dagelijkse praktijk worden toegepast waar later weer op wordt gereflecteerd.

Verankering in Thailand

Een leiderschapsreis naar Koh Samui en Koh Phangan in Thailand sluit het programma af. Hier komen alle elementen samen die je jezelf eigen hebt gemaakt en veranker je die diep in je systeem. In deze unieke omgeving kunnen de deelnemers daadwerkelijk afstand en rust voor zichzelf nemen en zo een positieve change in hun leven maken.

De groepsdynamiek, de specifieke Thaise activiteiten, het daadwerkelijk afstand nemen, zorgen voor een intense ervaring. Thailand biedt een unieke mix van reflectie (meditatie), gezondheid (klimaat, voeding en massage), persoonlijke kracht ontwikkeling (muay thai boxing) en een prachtige natuur. Precies die elementen die in het dagelijks leven zo vaak missen

2
CONCRETE RESULTATEN

Deelnemers krijgen beter inzicht in wat belangrijk voor hen is, wat hun talenten zijn en wat zij daarmee willen doen. Ze weten hoe te reflecteren op verschillende aspecten van hun leven, zoals werk, gezondheid, relaties en hobby’s en deze reflecties intuïtief te analyseren om zo de juiste keuzes voor zichzelf te maken. Ze hebben met deze reflecties in de praktijk geëxperimenteerd en behoeftes omgezet in concrete doelen: hun persoonlijke mission statement.

In de Leadership Journey van ‘Personal Leadership in Business by Boxing’ ondervind je aan den lijve wat je kan leren van boksen in het bedrijfsleven. Niet alleen om succesvol te zijn in je werk, maar vooral ook in je leven. Heb je interesse? Maak een vrijblijvende afspraak om uit te vinden of deze leiderschapsreis je kan helpen in je persoonlijke behoefte naar zingeving, gezondheid en balans.